Vi udfører følgende behandlinger hos Clinic Mo

Behandlinger hos Clinic Mo

Filler Behandling

En behandling med filler kan hjælpe dig til at få fyldigere læber, slippe af med rynker eller fremhæve dine kindben og kæbelinier. Yderligere kan det også anvendes mange andre steder i ansigtet så det bliver mere fyldigt.

Filler behandling

Det er desuden særdeles velegnet til behandling af de statiske rynker. De statiske rynker opstår med alderen, da indholdet af bl.a. hyaluronsyre i huden reduceres, og huden bliver derved slappere og tyndere.

Filler er en gel bestående af vand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre fremkommer som nævnt naturligt i vores hud. Ved at injicere filler i huden kan man udfylde rynker samt forfine ansigtets linjer og konturer.

Hvis du går med ønske om at få fremhævet dine kindben, eller få fyldigere læber, så er det os du skal rådføre dig hos.

Hos Clinic Mo vil du få det resultat, du altid har drømt om. Vores filler behandlinger er sat til konkurrencedygtige priser, og du finder derfor ofte gode tilbud på filler hos os.

Udover vores fordelagtige faste priser på Filler, kan du også nyde godt af vores Fillers tilbud, der løbende vil blive vist på forsiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores Fillers behandlinger.

Hos Clinic Mo er det dine ønsker og behov, der er i fokus, og vi brænder for at rådgive og vejlede dig med udgangspunkt i vores høje faglighed.

Vi er kompromisløse når det kommer til kvaliteten, og du vil altid få en imødekommende og professionel behandling hos os.

Inden din første

Botox eller Filler behandling

Lovkrav

Det er af lov ifølge Sundhedsstyrelsen og Bekendtgørelsen, at inden din første behandling skal der gå 48 timer efter din forundersøgelse til du må behandles.

Du er altid velkommen til at ring hvis du har yderligere spørgsmål og også til at tage en ven med.

Hos Clinic Mo skal du inden din Botox behandling fortage en forundersøgelse med lægen.

Book derfor i rigtig god tid, der det skal planlægges med lægen. Du er velkommen til at tage en ven med
Sygeplejersken og lægen sammen med dig finder frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe lige netop dig

Botox Behandling

En Botoxbehandling er en effektiv løsning, til dig der ønsker at fjerne dybe rynker og linjer i ansigtet. De fleste rynker kan behandles med BOTOX, så man opnår et yngre og friskere udseende.

Botox behandling

Med alderen kommer rynker og de kan få dit ansigt til at udstråle bekymring, vrede, stress og manglende overskud. Rynker skyldes sammentrækning af muskulaturen under huden, hvormed huden bliver foldet.

Vi vil altid rådgive og tilpasse behandlingen til dit ansigt og dermed skabe det bedst mulige resultat ud fra dit udseende. Det er vigtigt, at man beholder sin personlige ansigtsmimik, så man kan smile og grine som før behandlingen.

Hvis dine bekymringsrynker er blevet en tand for store eller poserne under øjnene hænger lidt for meget, så lad os hjælpe dig med at komme rynkerne til livs.

Vi tilstræber altid et naturligt og friskt udseende, frem for et stift og mimikløst ansigt, når vi behandler med Botox.

De hyppigste bivirkninger ved behandlingen er rødme og hævelse omkring indstiksstedet, som aftager i løbet få timer. Herudover kan der forekomme forbigående hovedpine og influenzalignende symptomer.

Inden din første

Botox eller Filler behandling

Lovkrav

Det er af lov ifølge Sundhedsstyrelsen og Bekendtgørelsen, at inden din første behandling skal der gå 48 timer efter din forundersøgelse til du må behandles.

Du er altid velkommen til at ring hvis du har yderligere spørgsmål og også til at tage en ven med. ♥️

Hos Clinic Mo skal du inden din Botox behandling fortage en forundersøgelse med lægen.

Book derfor i rigtig god tid, der det skal planlægges med lægen. Du er velkommen til at tage en ven med ♥️

Sygeplejersken og lægen sammen med dig finder frem til, hvordan vi bedst kan hjælpe lige netop dig ♥️